(org. nr.: 925 855 928)

0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.

Garasjeringmur

Sundolitt® Garasjeringmur;

Smarte løsninger
Sundolitt® Garasjeringmur har åpninger inn mot betongplaten og dette gir styrke og stabilitet til hele konstruksjonen. Dette gir også en stor tidsbesparelse ved at man støper ringmuren og betongplaten i samme operasjon.

Produktet har et utvidet sålefundament nederst som gir ekstra styrke og lastbæring, dette medfører også at betongkjernen lengre oppe kan ha en slankere form enn den ellers ville hatt. Da får man bedre plassutnyttelse arealmessig i garasjen. Et komplett system Sundolitt® Garasjeringmur har alt du trenger og systemet monteres omtrent helt uten lim og fugemasser. Det er tilpassede skjøtelister som gjør at man slipper fuging mellom sementfiberplatene og man har dekklister som holder fast de samme platene og gir en pen tildekking samtidig. Egne ferdige hjørneelement og løsning for endeavslutningerinn mot portene er også med, og dette gjør at monteringen går raskt og greit.

Enkel og rask montering
Garasjesystemet er designet med tanke på enkel og rask montering. Sementfiberplatene som skal være utvendig og innvendig leveres løst og dette gir mulighet for rask oppsetting og tilpassing av isoporelementene. Deretter settes fiberplatene enkelt på plass i de tilpassede sporene og låses med topplist på ytter- og innervange. Disse topplistene fungerer også som tildekking av isoporen for senere.
Armering
Sundolitt® Garasjeringmur armeres vanligvis med kamstål 2 x Ø10 mm oppe og 1 x Ø12 mm nede.
Se monteringsveiledningen for utførelse og mer informasjon om armering og betongkvalitet.

Garasjeringmur

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.